
הרב מרדכי הס נבחר לרב מושב נווה
בשורה לתושבי מושב נווה וחבל שלום - הרב מרדכי הס נבחר לרב מושב נווה: בתום הליך בחירות לרב מושב נווה, הודיעה ועדת הבחירות כי הרב מרדכי הס נבחר באופן רשמי לתפקיד רב המושב. בחירתו של הרב הס מהווה אבן דרך משמעותית בביסוס המנהיגות הרוחנית במושב נווה, על כל מפעליו הרבים ומוסדותיו החינוכיים, וכן במתן שירותי דת נגישים ואיכותיים לכלל התושבים.
הרב מרדכי הס הוא בוגר ישיבת 'מרכז הרב' והיה תלמידו של ראש הישיבה הגאון רבי צבי יהודה הכהן קוק זצ"ל. נחשב לאחד מתלמידיהם המובהקים של נשיא ישיבת 'הר המור' הרב צבי ישראל טאו ושל ראש ישיבת 'הר המור' הרב עמיאל שטרנברג.
כמו כן, למד בישיבת ההסדר אלון שבות שבגוש עציון, ובמסגרתה שירת הרב כלוחם בחטיבת הנח"ל.
עם בחירתו לתפקיד, הודה הרב הס למנכ"ל המשרד ולוועד היישוב על הבחירה בו לתפקיד רב היישוב, ואמר: "אני מקבל עלי את עול רבנות היישוב נווה ביראת קודש, מתוך תחושת שליחות עמוקה ואחריות גדולה כלפי כלל הציבור והמשפחות היקרות בישוב. אנו חיים בדור גדול, דור של תחיית האומה בארצה, בו אנו זוכים לראות עין בעין בשוב ד' ציון ובבניין התורה בארצנו.
שאיפתנו העמוקה היא להמשיך להגדיל תורה ולהאדירה, ולפעול מתוך עין טובה, ענוה ונשיאת-עול עם שאר אחינו בני ישראל בכל מקום שהם. מתוך נאמנות וחיבור עמוק לשורשי התורה והאמונה, ומתוך אחדות ודיבוק חברים, נמשיך לבנות קומה נוספת של רוח, חסד וצמיחה ביישוב ובאזור כולו, ונהיה שותפים בהרמת קרנו של עם ישראל בארצו."
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
