דני מרון, פלאש 90לאחר התבוסה הביתית: ברק בכר התפטר בשידור חי ממכבי חיפה
רעידת אדמה במכבי חיפה: המאמן ברק בכר הודיע הערב על התפטרותו מתפקידו, דקות לאחר שקבוצתו ספגה תבוסה קשה במיוחד, 4:0 למכבי נתניה באצטדיון סמי עופר.
ההחלטה הדרמטית הגיעה בעקבות רצף תוצאות מאכזבות שהוביל למשבר מקצועי עמוק במועדון הירוק, כאשר בכר הבהיר כי מבחינתו הגיע הזמן לשינוי משמעותי על הקווים.
בריאיון שהעניק לאחר ההתמודדות חשף המאמן כי כבר עדכן את נשיא המועדון, יעקב שחר, בהחלטתו לסיים את תפקידו. “הודעתי ליעקב שחר שאני מתפטר”, הצהיר בכר והוסיף: “המועדון צריך דם חדש”. דבריו סימנו את סיומה של תקופה סוערת, שבמהלכה התקשתה הקבוצה לשחזר את היכולת שאפיינה אותה בעבר.
התבוסה לנתניה הייתה השיא השלילי של רצף כישלונות מדאיג. לאחר שספגה חמישה שערים מהפועל באר שבע ונכנעה להפועל תל אביב, חיפה ספגה ארבעה שערים נוספים לעיני אוהדיה. היציעים בסמי עופר הפכו לזירת מחאה, כאשר חלק מהאוהדים דרשו את התפטרותם של בכר ושל המנהל המקצועי ליאור רפאלוב.
המתיחות הגוברת הורגשה גם בתוך המגרש. במהלך אחד החילופים התפתח עימות בין צונאמי לירין לוי, לאחר שהראשון דרש מחברו לעזוב במהירות את כר הדשא. לוי הגיב בתנועת השתקה, באירוע שהמחיש את התסכול וחוסר השקט בקרב שחקני הקבוצה.
עם שריקת הסיום נרשמה דרמה נוספת, כאשר הנשיא יעקב שחר ירד לחדר ההלבשה. בתחילה נמנעו בכר והשחקנים מהתייצבות לראיונות, אך בהמשך הופיע המאמן בפני התקשורת והודיע על החלטתו.
כעת ניצבת מכבי חיפה בפני צומת משמעותי, כאשר הנהלת המועדון תידרש למצוא פתרון מקצועי שיחזיר את היציבות והאמון לקבוצה.
תגובות
0נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














