
ארבעה פצועים, בהם אחד קשה, בתאונת דרכים בין מספר כלי רכב סמוך לרמת השופט | תיעוד מהזירה
תאונת דרכים קשה אירעה הערב בכביש 672, בקטע הדרך שבין רמת השופט למחלף אליקים, לאחר שמספר כלי רכב היו מעורבים בהתנגשות. ארבעה בני אדם נפצעו בתאונה, בהם גבר כבן 40 שמצבו מוגדר קשה, ושלושה נפגעים נוספים שמצבם קל.
בשעה 17:54 התקבלה במוקד החירום 101 של מד”א במרחב כרמל הודעה על התאונה. למקום הוזנקו צוותי רפואה דחופה, שהחלו להעניק טיפול רפואי לנפגעים. עם הגעתם זיהו אנשי מד”א את אחד המעורבים כשהוא סובל מפגיעת ראש חמורה ומצב הכרתו מעורפל.
בעקבות חומרת הפציעה ביצעו החובשים והפראמדיקים פעולות רפואיות מתקדמות בשטח, שנועדו לייצב את מצבו של הפצוע ולשמור על תפקודיו החיוניים. במסגרת הטיפול נאלצו הצוותים להרדים ולהנשים את הגבר, בטרם פונה בדחיפות לבית החולים רמב”ם בחיפה, כשהוא במצב קשה אך יציב.
במקביל לטיפול בפצוע הקשה, העניקו צוותי מד”א סיוע רפואי לשלושה בני אדם נוספים שנפגעו בתאונה באורח קל. לאחר בדיקות ראשוניות וטיפול בזירת האירוע, פונו גם הם להמשך בדיקות והשגחה בבית החולים רמב”ם.
הפראמדיקים יאנה כץ ונתנאל מנחם, שטיפלו בנפגעים, תיארו את המראות בזירה וסיפרו כי עם הגעתם הבחינו בגבר כבן 40 הסובל מחבלת ראש משמעותית ומירידה ברמת ההכרה. לדבריהם, הצוותים פעלו במהירות והעניקו לו טיפול מציל חיים, שכלל הרדמה והנשמה, לפני העברתו להמשך טיפול בבית החולים.
נסיבות ההתנגשות בין כלי הרכב טרם התבררו, ובשלב זה לא נמסרו פרטים נוספים על הגורמים שהובילו לתאונה.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














