
יקנעם הוקירה את ספורטאיה: חולקו מלגות בשווי עשרות אלפי שקלים
עיריית יקנעם קיימה טקס מרגש בבריכה העירונית המחודשת, במסגרתו חילקה מלגות בסך כולל של 50 אלף שקלים ומגיני הוקרה לספורטאיות וספורטאים מצטיינים מהעיר. המיזם, שהחל בשנה שעברה והפך כבר למסורת עירונית, מובל על ידי העירייה בשיתוף פעולה בין מחלקת הספורט למחלקת הצעירים, במטרה לעודד מצוינות ולהעניק רוח גבית לספורטאי המקום.
ראש העיר, רומן פרס, בירך את הספורטאים המצטיינים ואמר כי בהתמדה, עבודה קשה ונחישות מגיעים להישגים בלתי רגילים. פרס הוסיף כי מעבר לתחרותיות, דרך הספורט חותרים למצוינות, לומדים משמעת עצמית וכבוד ליריב, וכי הספורטאים מהווים מודל לחיקוי עבור ילדות וילדים. הוא הדגיש כי עיריית יקנעם משקיעה ותמשיך להשקיע רבות בספורט המקצועי והעממי, לשדרג מגרשים ולפתח מתקני ספורט ביישוב.
סגן ראש העיר ומחזיק תיק הספורט, הרב עמית בוחבוט, הצטרף לברכות וציין כי המלגה היא הזדמנות להוקיר לא רק את ההישגים אלא גם את הדרך והערכים שהספורטאים מייצגים. הוא הוסיף כי כל סיפור של ספורטאי הוא סיפור של דבקות במטרה ואחווה, הכולל עליות וירידות שבסופן הצלחה. בתום דברי הברכה, נהנו הספורטאים ובני משפחותיהם ממופע בידור וטלפתיה של אומן החושים ניר חיימוביץ', ולאחריו חולקו המלגות וגביעי ההוקרה.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
