
שלושה ימים של חוויות, נופים ורגעים של ביחד: משפחות יד לבנים יבנה יצאו לנופש בצפון
משפחות יד לבנים מסניף יבנה יצאו השבוע לנופש בן שלושה ימים בצפון הארץ, שכלל טיולים, אתרי מורשת, נופים מרהיבים ופעילויות משותפות באווירה חמה ומגבשת.
במהלך הנופש התארחו המשתתפים במלון נוף הכרמל, ומשם יצאו מדי יום למסלולים מגוונים ברחבי הצפון. התחנה הראשונה הייתה בבית יד לבנים בדלית אל כרמל, שם התקבלו באירוח מרגש ולמדו על אורח החיים של העדה הדרוזית, תרומתה למדינת ישראל וגבורתם של בני העדה לאורך השנים.

בהמשך ביקרו בכפר חסידים, שם נהנו ממפגש עם גדי יענקל'ס, שסחף את המשתתפים בסיפורים, הומור והמחזות שהחזירו אותם אל הווי החיים של פעם. את היום חתמו בערב ישראלי חגיגי, שכלל שירה, מוזיקה, ריקודים ואווירה שמחה ומרגשת.
ביום השני ביקרו בבית הכנסת הטוניסאי המרהיב, השוכן בלב שכונה מוסלמית, ולאחר מכן המשיכו לעכו העתיקה. המשתתפים טיילו לאורך חומות העיר וביקרו באולמות האבירים, אתר היסטורי מרשים המספר את סיפורה של עכו לאורך מאות שנים.
בערב נהנו מהרצאה הומוריסטית לרגל ט"ו באב בנושא "המוח הגברי והמוח הנשי" שהוסיפה הרבה צחוק ואווירה טובה.
את היום האחרון פתחו בטיול לאורך טיילת לואי בחיפה, המשיכו למוחרקה לתצפית פנורמית מרהיבה על אזור הכרמל והעמקים, וסיימו בביקור בגני הנדיב, מהאתרים היפים והמטופחים בישראל.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
