
יבנה מצדיעה לנוער המתנדב
אולם אשכול הפיס ביבנה התמלא אמש (שלישי) במאות בני ובנות נוער, אנשי חינוך, הורים ושותפים לעשייה העירונית, במסגרת ערב הוקרה חגיגי ומרגש לנוער המתנדב 2026.
למעלה מ-300 בני ובנות נוער מכיתות ז’-י”ב השתתפו בכנס שהפך לערב של גאווה עירונית אמיתית והמחיש את עוצמתו של הנוער היבנאי - דור צעיר, ערכי ומעורב, שפועל לאורך כל השנה למען הקהילה, החברה והעיר במגוון רחב של תחומי התנדבות ועשייה חברתית.
במהלך הערב הוענקו תעודות הוקרה לבני ובנות נוער שנבחרו על-ידי בתי הספר, תנועות וארגוני הנוער, מועצות התלמידים והמסגרות החינוכיות, כהוקרה על תרומתם יוצאת הדופן לקהילה, הובלת יוזמות חברתיות, מעורבות קהילתית ורוח ההתנדבות שהם מביאים עמם לכל מקום.
ראש העיר, רועי גבאי, אמר כי “ביבנה יש דור צעיר ומעורר השראה! בני ובנות הנוער של העיר בוחרים בכל יום מחדש לתת מעצמם למען אחרים, לקחת אחריות, ליזום, להוביל ולהיות חלק משמעותי מהעשייה הקהילתית בעיר. אני נרגש לראות אולם מלא בבני נוער שמבינים שכדי ליצור שינוי לא מחכים שמישהו אחר יעשה- פשוט קמים ופועלים. אתם נוער ערכי מלא אכפתיות, ערבות הדדית, מנהיגות ואהבת אדם. אני גאה בכם ויודע שהעתיד של יבנה נמצא בידיים טובות”.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
