
שר המשפטים לוין: "לא הוצע לי מעולם לצפות בסרטון עד שפורסם לציבור"
סגן ראש הממשלה ושר המשפטים יריב לוין, הכחיש הערב בנחרצות את הפרסומים על כך שכביכול סירב לצפות בסרטון חטיפתן של התצפיתיות.
"ערוצים 12 ו-13 שברו היום שיא חדש של שקרים, כאשר העלילו עליי כי הוצע לי כביכול לצפות בסרטון חטיפתן של התצפיתיות, ולא עשיתי זאת", מסר לוין. "הדבר לא היה ולא נברא. זוהי עלילה מבישה שמעידה על השפל המקצועי והמוסרי אליו הדרדרו ערוצים אלה.
למען הסר ספק, לא הוצע לי מעולם לצפות בסרטון עד שפורסם לציבור, ומשפורסם צפיתי בו בכאב גדול. נמשיך לפעול בכל דרך לשם השבת החטופות והחטופים. זו מחויבותנו האנושית והמוסרית כלפי כל אחת ואחד מהם".
קודם לכן, גם השר אלי כהן הכחיש את הפרסומים וכתב: "עומרי מניב משקר! מעולם לא הוצע לי לצפות בסרטון חטיפת התצפיתניות, וכמובן שאם היה מוצע הייתי צופה. את סרטון הזוועות מהשביעי באוקטובר ראיתי ואף הצגתי בפני עשרות מנהיגים, ומעל בימת רבות בכל העולם. אני מודה לעורך חדשות מהדורת 12 שהבהיר שהפרסום שגוי".

נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
