
השרה מאי גולן: "העובדה שחיילות במילואים שומרות על מחבלי נוח׳בה - בלתי נתפסת וחרפה"
השרה מאי גולן הגיבה הערב בחריפות לפרסומים על כך שמילואימניקיות ללא הכשרה נדרשו לאבטח את מחבלי הנוח'בה הטרוריסטים העצורים בישראל.
"העובדה שחיילות משוחררות זומנו למילואים בצו 8 כדי לשמור על מחבלי נוח׳בה היא בלתי נתפסת ומהווה חרפה מוסרית ממדרגה ראשונה", מסרה גולן.
״בשום עולם מתוקן מילואימניקיות לא צריכות לשמור על מפלצות אדם שאנסו, שחטו, רצחו, שרפו וחטפו את אחיותיהן, רק משום שהן ישראליות ויהודיות.
כל זאת מתווסף לנתון המקומם שפורסם בדו״ח מבקר המדינה בשנת 2022 בו צוין כי 38% מהחיילות בשירות בתי הסוהר דיווחו על מקרה אחד לפחות של פגיעה מינית!
בכוונתי לפנות בהקדם לשר הביטחון ולרמטכ״ל - האחראים לשלומן של החיילות, על מנת להפסיק באופן מיידי את הצבתן כסוהרות של בני השטן, בדיוק כפי שפעל באופן נמרץ ואחראי השר לבטחון לאומי, איתמר בן גביר במתקני השב״ס״.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
