
לא ייאמן | השוטרים הבחינו ברכב חשוד ולהפתעתם גילו שהנהג כבן 14 | צפו
תיעוד: גנב הרכב שנעצר- בן 14. שוטרי מחוז ירושלים סיכלו גניבת רכב מיישוב הסמוך לירושלים וגילו כי החשוד שנעצר בן 14 בלבד. בחקירתו התברר כי עפ״י החשד גנב רכב נוסף מספר שעות קודם למעצרו.
שוטרי מחוז ירושלים סיכלו השבוע גניבת כלי רכב ממושב במועצה אזורית מטה יהודה ועצרו את החשוד במעשה. בעקבות דיווח שהתקבל למשטרה על רכב שנגנב, יחידת השיטור העירוני ממחוז ירושלים יחד עם שוטרי תחנת לב הבירה מרחב ציון, בסיוע והכוונה של תצפיתני מרכז השליטה במחוז, הבחינו ברכב החשוד נע על כביש בגין ובו נהג צעיר שהתבקש לעצור.
לאחר שהנהג החשוד לא נענה להוראת השוטרים, חסמו השוטרים עם רכבם את דרכו של הרכב והנהג החשוד נתפס ונעצר על ידי צוות יחידת השיטור העירוני ושוטרי תחנת לב הבירה.
בדיקת החשוד העלתה כי מדובר בחשוד בן 14 בלבד, תושב נוף הגליל וללא רישיון נהיגה כלל.
לאחר מעצרו וסיכול גניבת כלי הרכב שנגנב זמן קצר קודם לכך, הועבר החשוד הצעיר לחקירה בתחנת הראל ממנה עלה כי כבר באותו בוקר, עפ"י החשד, החשוד גנב רכב נוסף משכונה בצפון ירושלים.
אמש הובא החשוד לדיון בפני בימ"ש, שנעתר לבקשת המשטרה והורה על הארכת מעצרו ב-4 ימים נוספים, עד לתאריך 1.3.24. חקירת המקרים המיוחסים לחשוד נמשכת.

נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
