
הורי הלוחמים הנחושים יחסמו את סחורות הציוד 'ההומניטרי' למחבלי החמאס | צפו
גורמים בכירים במשטרה מנסים למנוע את קיום המחאה הלגיטימית: אנשי 'צעדת האמהות' ופעילי ימין מקבלים ביממה האחרונה פניות מגורמים במשטרת ישראל, בניסיון לבטל את קיום המחאה במעבר כרם שלום.
מארגני המחאה מקבלים ביממה האחרונה, מאז פרסום ההודעה על קיום הצעדה במעבר כרם שלום, שיחות טלפון מגורמים במשטרה בניסיון לבטל את קיום הצעדה.
הצעדה, אותה יזמו הורים ללוחמים וארגון 'תורת לחימה', נועדה למחות נגד העברת סיוע מישראל לידי הנאצים בעזה, ובכוונת המוחים לזעוק: "הומניטריות למחבלים = חיילים נופלים!".
כאמור, מארגני הצעדה קיבלו שיחות מגורמים במשטרה שניסו לשכנע אותם להעביר את המחאה למיקום אחר, זאת ככל הנראה מחשש שהמשתתפים יחסמו את המשאיות שמובילות סיוע למחבלי חמאס.
יו"ר 'צעדת האמהות', ואמא לשני לוחמים, סימה חסון הבהירה: "שם גורם ושום מכשול לא ימנע מאיתנו לצעוד ולזעוק למקבלי ההחלטות 'די להפקרות ילדינו'. נקיים את הצעדה בראש מורם למען בנינו הלוחמים ולמען מדינת ישראל".
מחאת צעדת האמהות ותורת לחימה אמורה להתקיים במעבר כרם שלום, במטרה לחסום את משאיות הסיוע שכאמור מועברות לעזה ומגיעות לידי האויב הנאצי שטובח בלוחמים.
החל מהשעה 8 בבוקר יצאו אוטובוסים מתחנת הדלק בית קמה שליד באר שבע, והם יסעו יחד עם שיירת רכבים לעבר מעבר כרם שלום.
חסון, אמא ל-2 לוחמים בגולני וצנחנים, סיכמה: "יש תדרוכים מהמשטרה כאילו שהמיקום של ההפגנה נגד המשאיות הנאציות בכרם שלום השתנה. זה לא נכון. ההפגנה מתקיימת כרגיל במעבר כרם שלום, לא נאפשר סיוע לאויב שפוגע בלוחמים, בבנים שלנו".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
