
בליכוד התייחסו למו"מ בבית הנשיא: "צפויה נקודת החלטה מאוד דרמטית"
הבוקר (שלישי) התייחסו חברי צוות המו"מ בבית הנשיא, ח"כ חנוך מילביצקי וח"כ קטי שטרית, לדיונים סביב הרפורמה המשפטית. ח"כ מילביצקי אמר כי "המפגינים רוצים לזרוע פה מלחמת אחים", והוסיף: "יאיר לפיד ובני גנץ צריכים להחליט האם הם ממשיכים לרצות את הקיצוניים בקפלן, המפגינים יוצרים פצע מדמם".
לדבריו, למרות כל הספינים ההצעה שעומדת על הפרק היא חקיקה: "לא איזה הסכמות אמורפיות, חקיקה. בכדי להסיר את הלחץ שלהם ולהקפיא את המצב בועדה למינוי שופטים בכדי להגיע להסכמות גם בנושאים אחרים. אנחנו רוצים להגמיש ואנחנו יצאנו לדרך בכדי להביא תהליך בהסכמה רחבה".
ח"כ שטרית ציינה גם היא כי "בטנגו צריך שניים, יש גם אופוזיציה. לא רק שהם לא רוקדים הם גם לא מחליטים. רה"מ רוצה להגיע לפיתרון האופטימלי ויש פה קבוצה שלא מחליטה בינה לבין עצמה".
שר החינוך יואב קיש התייחס גם הוא לשיחות בבית הנשיא ומסר כי "הולכים לשבוע מאוד קריטי. אם נמשיך לראות שהאופוזיציה לא מבינה שחייבים לעשות פה תיקונים הכרחיים במערכת המשפט והפרקליטות אז אני חושב שלקראת יום רביעי הבא תהיה נקודת החלטה מאוד דרמטית".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
