
סמוטריץ': "השיחות אצל הנשיא מתנהלות בצורה הזויה"
מבית הנשיא נמסר הערב (חמישי) כי צוותי המשא ומתן של הקואליציה, יש עתיד והמחנה הממלכתי נפגשו היום להמשך המשא ומתן. עוד נמסר כי הצדדים דנו בסוגיית הסבירות ושיפור השירות לאזרח ובכך סיימו את סבב הדיונים הראשון במכלול הנושאים.
עפ"י בית הנשיא, "מטרת סבב הדיונים הראשון שהסתיים היום היתה לאפשר לצדדים להציג באופן רחב, מפורט ומנומק את עמדותיהם בנושאים השונים. הדיונים התנהלו באופן רציני, מעמיק ויסודי כראוי לנושאי משילות ומשפט עקרוניים המשפיעים על צביון המדינה". כמו כן, "הדיונים צפויים להימשך מתוך מחויבות מלאה לניסיון להגיע להסכמות רחבות שימנעו את המשך המחלוקות והמשבר".
אלא שהשר בצלאל סמוטריץ' אמר כי "השיחות אצל הנשיא מתנהלות בצורה הזויה. כל הצעה שהקואליציה מעלה, האופוזיציה אומרת 'לא'. אני אומר חד משמעית - האופוזיציה אינה שחקן וטו. אין מצב בעולם שאנחנו מורידים את הרפורמה מהשולחן".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
