
השר סמוטריץ': "לא ניכנע לאיומים - הרפורמה תימשך עד הסוף"
שר האוצר ויו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' התייחס היום (שלישי) להעברה בקריאה ראשונה של הרפורמה המשפטית, בכנס בשבע.
שר האוצר בצלאל סמוטריץ' אמר: "קודם כל, לא תהיה מלחמת אחים. אין בישראל כמעט תקשורת, כך נוצרת תחושה של קטסטרופה ועליהום.
חבר'ה, אנחנו משרתים יחד בצבא, לומדים יחד באקדמיה, והעם הזה לעולם לא ירים יד איש באחיו. המחלוקת הפוליטית היא לגיטימית, אנחנו תמיד בעד שיח והידברות, הם קיימים גם היום, עם גורמים ענייניים, שקופים.
גורמי הקצה נותנים את הטון, כי זו התקשורת, והם לא מייצגים את רוב העם. העם איתנו, התקשורת איתם".
עוד הוסיף סמוטריץ': "קחו את מה שעברנו, שנים זועקים על עוולות מערכת המשפט, היום כולם מנשיא המדינה, ועד חברי האופוזיציה, והכלכלנים אומרים חייבים רפורמה במערכת המשפט ובואו נדבר על הפרטים.
אני לא מוכן לקבל שלילת לגיטימציה של ממשלה נבחרת עם קואליציה גדולה. אלה שבחרו תומכים ברפורמה הזו. ועדיין נדבר.
יש שיח בכמה פורמים, וכן, אנחנו מוכנים בתוך אותה הקשבה גם לשנות. לא ניכנע לבריונות, סחטנות ואיומים, זה לא יקרה.
הרפורמה תימשך עד הסוף, אתמול עבר החלק הראשון, ויש המשך. אנחנו רק חוזרים 30 שנה אחורה, גם אז ישראל הייתה דמוקרטיה, היא תישאר דמוקרטיה חזקה".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
