יונתן סינדל, פלאש 90

דרישה משר החוץ: "נזוף בשגריר הדרום קוריאני בעקבות קידום הנרטיב השקרי"
מישל מחנין22.1.23
חה"כ אליהו רביבו ממפלגת הליכוד פנה היום (ראשון) לשר החוץ אלי כהן, בבקשה שיזמן את שגריר דרום קוריאה לשיחת נזיפה.
זאת לאחר הפרסום בכלי התקשורת על כך שבסוף השבוע האחרון התקיימה פגישה בין נציגי הרשות, לבין נציגי ממשלת קוריאה הדרומית בסבסטיה; אשר מטרתה הייתה מחיקת ההיסטוריה היהודית במקום, לטובת נרטיב שקרי לפיו העיר שומרון המקראית היא אתר מורשת ערבי.
לדברי חה"כ רביבו: "לא ייתכן שנציגי ממשלות זרות יעשו כבשלהן באתרי המורשת החשובים לנו כל כך ביהודה ושומרון, תוך צפצוף על הקשר בין עם ישראל וארצו.
אני קורא לידידי שר החוץ אלי כהן לזמן את השגריר הדרום קוריאני לשיחת נזיפה בכדי להבהיר לו ולממשלתו, שמדינת ישראל לא תקבל מעשים חמורים מסוג זה, כל שכן תוך קידום נרטיב שקרי כאילו אתרי המורשת היהודיים הם אתרי מורשת ערביים".
0
תגובותנא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
