שרון לייבל, פלאש 90פרשת טרור הקלפיות | השר בן גביר: "אם יתברר שהבחירות הוטו באמצעות הכספים - יש לפעול לקיום בחירות חוזרות בהקדם"
יו״ר עוצמה יהודית, השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר התייחס לפרשה החמורה של טרור הקלפיות במגזר הערבי ומסר: "החשדות נגד חבר הכנסת חמורים ביותר. אם יתברר שכסף זר שימש לשוחד בחירות ולהטיית תוצאותיהן, מדובר בפרשת שחיתות מזעזעת ובפגיעה חמורה בדמוקרטיה ובריבונות מדינת ישראל".
"אם החשדות יוכחו, אני דורש להעמיד את חבר הכנסת לדין ולדרוש עונש מאסר בפועל. ואם יתברר שהבחירות הוטו באמצעות הכספים, יש לפעול לקיום בחירות חוזרות בהקדם!, הוסיף בן גביר. "לא ניתן לאף אחד לגנוב לנו את הבחירות. מי שמוכר את הבחירות תמורת כסף, מקומו בכלא ולא בכנסת ישראל".
באותו עניין. בהמשך להוראת בית משפט השלום בבאר שבע לשחרר ללא תנאים מגבילים את סיאף אבו ריאש (38), רופא שנחשד בשוחד בחירות לכאורה בתמורה להצבעה לרע"מ, המשטרה ביקשה עיכוב ביצוע עד השעה שש בערב.
אייל מרגולין, פלאש 90נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














