תום אברמסוןבמעמד צד אחד: הפועל ב״ש הביסה בסמי עופר את מכבי חיפה 2:5, צמד לזלאטנוביץ׳
מכבי חיפה ספגה הערב את אחת המפלות הכואבות שלה בתקופה האחרונה, כשהובסה 5:2 בידי האלופה הפועל באר שבע באצטדיון סמי עופר. הירוקים, שהגיעו למפגש לאחר חמישה ניצחונות רצופים ובמטרה לשוב למקום הראשון, מצאו את עצמם בסיום ערב שהפך לחגיגה גדולה של האורחים מבירת הנגב.
הקבוצה של ברק בכר הגיעה למחזור השמיני כשהיא אחת המועמדות הבולטות למאבק האליפות, לאחר שרשמה הפסד בודד בשבעת מחזורי הפתיחה, מול מכבי תל אביב בבלומפילד. אלא שדווקא במפגש הישיר מול האלופה נחשפו פעם נוספת חולשות משמעותיות, בעיקר בחלק האחורי.
לאחר מחצית ראשונה נטולת שערים, המשחק קיבל תפנית דרמטית במחצית השנייה. באר שבע השתלטה על ההתמודדות, ניצלה את הליקויים במערך ההגנתי של חיפה והצליחה להכניע את הירוקים חמש פעמים. שני השערים שכבשה המארחת לא הצליחו לשנות את התמונה או להמתיק את האכזבה הגדולה.
ככל שהדקות חלפו והתוצאה הפכה לחד-צדדית, התסכול ביציעים הלך וגבר. אוהדים רבים של מכבי חיפה בחרו לעזוב את האצטדיון עוד לפני סיום ההתמודדות, כשהם מתקשים להשלים עם ההתפרקות של קבוצתם דווקא באחד המשחקים החשובים של פתיחת העונה.
מנגד, הפועל באר שבע של רן קוז’וך סיפקה הצהרת כוונות משמעותית במאבק האליפות. למרות החיסורים בסגל, האלופה הציגה יכולת התקפית מרשימה והבהירה כי היא מתכוונת להיאבק על שמירת התואר.
עבור ברק בכר מדובר בנורת אזהרה בוהקת. אחרי ההפסדים למכבי תל אביב ולהפועל באר שבע, בחיפה יצטרכו למצוא במהירות פתרונות לקראת המשך המאבקים בצמרת.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














