התמונה נוצרה באמצעות AIהחשש בוטל: צרפת הכריעה לגבי המשחק בין פ.ס.ז’ לברצלונה | ההיערכות הביטחונית נמשכת
אחרי שעות של חוסר ודאות, ממשלת צרפת הבהירה היום כי ההתמודדות בין פריז סן ז’רמן לברצלונה במסגרת המחזור השלישי בליגת האלופות תיערך מחר בשעה 22:00, שעון ישראל. ההודעה מגיעה בעקבות גל מחאות אלימות ברחבי המדינה, שהוביל לחששות בנוגע לקיום האירוע.
שר הפנים הכריע: המשחק לא יידחה
שר הפנים הצרפתי, לורן נונייז, הודיע כי אין כוונה לדחות את ההתמודדות בפארק דה פראנס. ההבהרה נמסרה בעקבות קריאות מצד נציגי איגודי המשטרה לשקול את דחיית המשחק, מחשש להתפרעויות נוספות באזור האצטדיון.
המהומות מעסיקות את הרשויות
צרפת מתמודדת עם הפגנות נרחבות, עימותים עם כוחות הביטחון ומקרי ביזה. הרשויות נערכות להפעלת הגבלות מקומיות, ובמקביל נמשכת ההיערכות לשמירה על ביטחון האוהדים והשחקנים.
ברצלונה נחתה באיחור בפריז
גם ההכנות המקצועיות של ברצלונה נתקלו בשיבושים. ערפל כבד בנמל התעופה שארל דה גול גרם לעיכוב בטיסת המשלחת, שנחתה באיחור של כ-80 דקות. למרות זאת, האימון המסכם ומסיבות העיתונאים נותרו בתוכנית.
קרב ענק על הדשא
שתי הקבוצות מגיעות לאחר שניצחו בשני משחקיהן הראשונים בליגת האלופות. כעת, לאחר שהוסר החשש המיידי מדחייה, תשומת הלב עוברת למפגש המסקרן בין לואיס אנריקה להאנזי פליק.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














