נתי שוחט, פלאש 90דיווחים בלבנון: חיל האוויר תקף באזור ואדי זבקין בדרום המדינה
כלי תקשורת בלבנון דיווחו הבוקר על תקיפה באזור ואדי זבקין שבדרום המדינה, המיוחסת לחיל האוויר הישראלי.
על פי הדיווחים הראשוניים, התקיפה התרחשה בשעות הבוקר, אולם בשלב זה טרם פורסמו פרטים מלאים בנוגע למטרה שהותקפה או לתוצאות האירוע.
דיווחים ראשוניים מהשטח
הפרסום בלבנון מצטרף לשורת דיווחים מהימים האחרונים על פעילות צבאית נרחבת באזורים שונים בדרום המדינה. ואדי זבקין והמרחבים הסמוכים אליו נמצאים באזור שבו נרשמה בתקופה האחרונה פעילות צבאית חוזרת, על רקע המתיחות המתמשכת בגבול הצפון.
נכון לשעה זו, לא נמסרו בדיווחים הראשוניים פרטים ברורים באשר להיקף הנזק שנגרם בתקיפה, ואם היו נפגעים כתוצאה ממנה. כמו כן, לא פורסם באופן רשמי מה היה היעד שהותקף והאם מדובר בתשתית צבאית, חוליה או מטרה מסוג אחר.
הגזרה הדרומית בלבנון ממשיכה להיות פעילה
האירוע מגיע לאחר ימים שבהם דווח על תקיפות, ירי ארטילרי ופעילות צבאית במספר מוקדים בדרום לבנון. ההתפתחויות האחרונות משקפות את המתיחות המתמשכת בגזרה, כאשר כל אירוע באזור זוכה למעקב צמוד משני צדי הגבול.
בשלב זה מדובר בדיווח לבנוני ראשוני בלבד, ופרטים נוספים צפויים להתברר ככל שיתקבלו עדכונים רשמיים באשר לנסיבות התקיפה, למטרתה ולתוצאותיה.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














