
לשלוח למאסר עולם
רצח בניהו רזי ז״ל | לינור ששון תישאר במעצר – בית המשפט קיבל את עמדת הפרקליטות
בית המשפט המחוזי בירושלים קבע כי לינור ששון, הנאשמת בפרשת רצח בניהו רזי ז״ל, תישאר בשלב זה במעצר. בית המשפט קיבל את עמדת הפרקליטות וקבע כי קיימות ראיות לכאורה לעבירות המיוחסות לה – סיוע לאחר מעשה ושיבוש מהלכי משפט – וכי בשלב זה אין מקום לשנות את תנאי מעצרה. שירות המבחן התבקש להגיש תסקיר בעניינה בתוך 30 יום.
ההחלטה מגיעה לאחר שבית המשפט בחן אפשרות להעביר את ששון למעצר בפיקוח אלקטרוני. ששון אינה נאשמת ברצח עצמו, אך לפי כתב האישום היא סייעה לחלק מהמעורבים לאחר הרצח ובפעולות שנועדו לשבש את החקירה.
רזי ז״ל נרצח ב-11 ביולי בדירת אירוח בשכונת נחלאות בירושלים. לפי כתבי האישום, שישה נאשמים – אגם צרפי, שילת חוטה וארבעה קטינים בני 15 עד 17 – מואשמים ברצח בכוונה ובחבלה בכוונה מחמירה. אחד הקטינים הוא אביאור ששון, בנה של לינור ששון.
על פי כתב האישום, החבורה הצטיידה בין היתר באלות ובסכינים והגיעה לדירה שבה שהו רזי וחברו. במהלך האירוע הותקפו השניים, ורזי נדקר ונפגע באורח קטלני. חברו נפצע. לאחר הרצח, כך נטען, נעשו פעולות להימלטות ולהעלמת ראיות.
הפרקליטות הגישה בחודש אוגוסט שני כתבי אישום נגד שבעה נאשמים בפרשה. שישה מהם עומדים לדין בגין הרצח, ואילו לינור ששון עומדת לדין בגין סיוע לאחר מעשה ושיבוש מהלכי משפט.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














