
הרכש החדש נחת בישראל: אלכסיס סרנה בדרך לחתימה בבית״ר ירושלים
בית״ר ירושלים קרובה להשלמת צירוף נוסף לסגל: הקשר הקולומביאני אלכסיס סרנה נחת הבוקר בישראל, והוא צפוי לעבור בשעות הקרובות בדיקות רפואיות ולאחר מכן לחתום באופן רשמי על חוזה לשנתיים, עם אופציה לעונה נוספת.
סרנה, בן 28, נרכש מאינדפנדיינטה מדיין תמורת כ-500 אלף דולר, כאשר ההסכם בין המועדונים כולל גם סעיפי בונוסים בהתאם להישגים ולתנאים שנקבעו בין הצדדים.
עם השלמת הרישום, הקולומביאני יהפוך לזר השמיני בסגל של בית״ר ירושלים ובכך למעשה תשלים הקבוצה את מכסת הזרים שתוכננה לעונה הנוכחית. במועדון רואים בו חיזוק משמעותי לחלק האחורי והמרכזי של הקישור ומקווים שיוכל להוסיף עומק, פיזיות ואיכות למערך של הקבוצה.
סרנה מגיע לאחר תקופה שבה לא השתתף במשחקים רשמיים. הופעתו האחרונה הייתה בחודש יוני, ולאחר מכן נאלץ להתמודד עם פציעה שהשביתה אותו מפעילות. עם זאת, במהלך החודש האחרון הוא חזר לאימונים מלאים, ובבית״ר מאמינים כי מצבו הגופני מאפשר להתחיל בתהליך הדרגתי של השתלבות בסגל.
בצוות המקצועי לא מתכוונים למהר עם שילובו. בשלב הראשון יקבל סרנה מספר ימים להסתגל למדינה, למועדון ולחבריו החדשים, ובמקביל יעבור הערכה מקצועית ופיזית כדי לוודא שהוא מוכן לעומס של משחקים.
המטרה הראשונית של בית״ר היא שסֶרנה יוכל להיכלל בסגל כבר בשבת הבאה במשחק מול הפועל חיפה, אך ההחלטה הסופית תתקבל רק לאחר שהצוות המקצועי יבחן את כושרו ואת קצב ההשתלבות שלו באימונים.
אם הכול יתנהל כמתוכנן, הקשר הקולומביאני יעניק לבית״ר אפשרות נוספת במרכז השדה וישלים למעשה את בניית מצבת הזרים לקראת המשך העונה.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














