
התנועה לאיכות השמאל
בג״ץ חייב לחשוף את שמות יוצאי השב״כ שהתנגדו לזיני – התנועה לאיכות השלטון: "שיוותר על הדרישה"
התנועה לאיכות השלטון הגיבה להחלטת בג״ץ לחייב את יוצאי השב״כ למסור לראש השירות דוד זיני את שמותיהם של 186 יוצאי הארגון שהתנגדו למינויו, וקראה לזיני לוותר על קבלת השמות.
״התנועה קוראת לראש השב״כ דוד זיני לנהוג באחריות ולהודיע כי הוא מוותר על דרישתו לקבל את שמותיהם של 186 יוצאי השב״כ שהתנגדו למינויו. ההתעקשות לחשוף את זהותם מעמיקה את הקרע בתוך השירות, פוגעת באמון הציבור ומסיטה את הארגון ממשימותיו הביטחוניות החיוניות״, נמסר.
עוד טענו בתנועה: ״חשיפת השמות עלולה לפתוח פתח למסע נקם אישי ומקצועי נגד העותרים, רק משום שמימשו את זכותם לפנות לבית המשפט. על זיני להפסיק את הפגיעה בשב״כ ולאפשר לאנשיו להתרכז בהגנה על ביטחון המדינה. אסור שהשב״כ יהפוך לכלי להרתעה ולרדיפה של מי שמבקרים את השלטון או את העומד בראש השירות״.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
