
עומסים חריגים
עומסי ענק בנתב"ג: הצ׳ק-אין נעצר | נוסעים ממתינים שעות למזוודות
עומסים חריגים נרשמים היום (חמישי) בנמל התעופה בן גוריון, כאשר השיבושים מורגשים במספר מוקדים בטרמינל – החל משלב הצ׳ק-אין והבידוק הביטחוני ועד לקבלת המזוודות של הנוסעים הנוחתים בישראל. כך פורסם ב״ישראל היום״.
על פי הדיווח, צוותים בנמל התבקשו לעצור את הצ׳ק-אין לטיסות הקרובות בעקבות עומס חריג במערכת מיון הכבודה, שהגיעה למצב שבו אינה מסוגלת לקבל מזוודות נוספות.
בהודעה פנימית שהגיעה לידי ״ישראל היום״ נכתב: ״התבקשנו לעצור צ׳ק אין לטיסות הקרובות, מאחר שתעלת המיון אינה מסוגלת לקבל מזוודות נוספות, גם לא עבור הטיסות בשעות הקרובות״.
גם הנוסעים הנוחתים נתקלים בהמתנות ממושכות: באולם הנכנסים דווח על נוסעים שממתינים למעלה משעה וחצי לקבלת המזוודות במסועים. במקביל נרשמים תורים ארוכים גם בעמדות השיקוף הביטחוני של תיקי היד.
לפי מנהל תורן בנתב״ג שצוטט בדיווח, ״בשלב זה אין צפי לחזרה לפעילות סדירה״.
העומסים מגיעים בעיצומה של תקופת חופשת הקיץ, כאשר מספר רב של ישראלים יוצאים לחופשות ואחרים חוזרים ארצה. לנוסעים המתוכננים להמריא היום מומלץ להביא בחשבון זמני המתנה ארוכים ולעקוב אחר עדכוני חברת התעופה ונתב״ג.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
