פייסבוק: עיריית אריאל


הישג בינלאומי בתאילנד: לוחמי הטאקוונדו מאריאל קטפו מדליות באליפות יוקרתית
זהר כהן צמחהיום 12:54
מועדון הטאקוונדו של אריאל רשם הישג בינלאומי מרשים בתחרות "Heroes 9th International Championship" שנערכה בפטאיה, תאילנד. התחרות, שנחשבת לאחת הגדולות והבולטות באסיה, אירחה 3,744 ספורטאים מ-27 מדינות שונות.
נבחרת אריאל, בהובלת המאמן סרגיי קוקשרוב, ייצגה את העיר ואת מדינת ישראל והגיעה להישגים בולטים במקצים השונים. הספורטאיות אלינה דוברובולסקי, סוניה איסקיאייב וטאיה אוסטריה כבשו את המקום הראשון וזכו במדליות זהב. לצידן, אדם ינטובסקי הגיע למקום השלישי וקטף את מדליית הארד, ואילו עידו שטיין סיים במקום החמישי והמכובד.
בעיריית אריאל בירכו את הספורטאים, המאמן והצוות המקצועי על ההישגים המרשימים בתחרות הבינלאומית, וציינו כי העבודה הקשה, ההתמדה והמקצועיות של המועדון מביאות גאווה רבה לעיר ולספורט הישראלי כולו.
0
תגובותנא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
