
שינויים בהנהלת החינוך באריאל: מנהל חדש מונה לבית הספר חמ"ד אור זבולון
אוהד וינברג מונה למנהל בית הספר חמ"ד אור זבולון באריאל. וינברג, תושב העיר מזה כעשור, נשוי ואב לשישה, מביא עמו ניסיון מקצועי עשיר של כ-15 שנה בתפקידי ניהול וחינוך, שבמהלכן ניהל פנימייה בישיבה תיכונית באפרת והוביל בתי ספר יסודיים בשומרון ובבנימין המשולבים בחינוך מיוחד.
עבודתו החינוכית והניהולית הובילה בעבר את בית הספר בניהולו לזכייה בפרס החינוך המחוזי לשנת תשפ"ה. לצד זאת, הוא משמש כמדריך ומלווה מנהלים, בעל תואר ראשון בחינוך ותואר שני במינהל ומדיניות ציבורית, ושירת כקצין לוחם בחטיבת הצנחנים במילואים במהלך מלחמת "חרבות ברזל".
בעיריית אריאל ובמערכת החינוך העירונית בירכו על המינוי ואיחלו לו הצלחה בתפקידו.
עם כניסתו לתפקיד מסר וינברג: "אני מאמין בחינוך המחבר את התלמידים לאהבת העם והארץ, ומעניק להם שורשים איתנים לצד כנפיים לצמיחה. אני מאמין בלמידה הקרובה אל הלב - הרואה כל תלמיד ותלמידה, מצמיחה אותם מהמקום שבו הם נמצאים ומטפחת תחושת מסוגלות גבוהה. אני מאמין בבית ספר שהוא מקום נעים, מחייב ומשמח. בית ספר הפועל בשותפות עם הקהילה, מתוך עין טובה ואמון, ומעניק לצוותי החינוך את הכלים, הליווי והתמיכה הדרושים להצלחתם. מתפלל שנראה ברכה בעמלנו."
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
