
ריבונות בכל הכוח
שר הביטחון כ”ץ בעקבות הפיגוע בשומרון: "הטרור לא ירתיע אותנו, נמשיך לחזק ולפתח את ההתיישבות"
שר הביטחון, ישראל כ”ץ, התייחס לפיגוע הדקירה שהתרחש סמוך לאלון מורה, שיבח את כוחות הביטחון ואיחל החלמה מהירה לפצוע, איתמר כהן, ממייסדי החוות החקלאיות ביהודה ושומרון.
כ”ץ שיבח את לוחמי צה”ל וכוחות הביטחון שפעלו במהירות ובנחישות בזירה וחיסלו את המחבלים. לדבריו, הודות למדיניות ההתקפית ולפעילות הבלתי פוסקת של כוחות הביטחון, נרשמה ירידה של למעלה מ־80% בהיקף הטרור הפלסטיני. עם זאת, הבהיר כי הטרור עדיין קיים וכי כוחות הביטחון ימשיכו לפעול נגדו בכל זמן ובכל מקום.
עוד הדגיש שר הביטחון כי כפי שהוכרעו תשתיות הטרור במחנות הפליטים בג’נין, בטולכרם ובנור א־שאמס, כך יפעל צה”ל בכל מוקד שממנו ינסו להוציא פיגועים, ולא יהסס להיכנס לכפרים ולמחנות נוספים כדי להכות במחבלים ובשולחיהם.
לסיום הבהיר כ”ץ כי הטרור לא ישיג את מטרתו. “כפי שהקמנו 104 יישובים חדשים והסדרנו 160 חוות, נמשיך לחזק את ההתיישבות, להקים יישובים נוספים ולהסדיר חוות כחלק מתפיסת הביטחון של מדינת ישראל, תוך שמירה בלתי מתפשרת על ביטחון התושבים”.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
