
חלום שהתגשם: יכ"ל והמשטרה אירחו ילד עם צרכים מיוחדים לפעילות עם כלבים ורחפנים
יחידת הכלבנים לישראל (יכ"ל) בפיקודו של יקותיאל (מייק) בן יעקב נענתה לבקשת תחנת אריאל של משטרת ישראל וקיימה פעילות מיוחדת עבור ילד המתמודד עם צרכים מיוחדים בנקודת קדום שבמועצה המקומית קדומים.

הילד הגיע למקום יחד עם בני משפחתו ונפגש עם כלבי האיתור וההצלה של היחידה. הוא קיבל הסבר על אילוף כלבים ואף התנסה בהפעלת רחפן חיפוש ובסיום המפגש העניק לו מפקד היחידה כובע שמש.
במהלך האירוע הציגו הכלבנים תצוגה ששילבה את הכלבים והרחפנים בהשתתפות סגל הפיקוד והשוטרים מתחנת אריאל, מתנדבי מגן דוד אדום ולוחמי האש של כבאות והצלה.

מפקד יכ"ל יקותיאל (מייק) בן יעקב מסר כי למרות שהיחידה פועלת באופן שוטף סביב השעון באיתור נעדרים ובהצלת חיים בשטח ישנה חשיבות רבה לעצור לרגע עבור פעילויות כאלה בשגרה ובחירום. הוא הוסיף כי היחידה רואה בזכות גדולה את היכולת לשמח ילדים יחד עם הכלבים והודה למשטרת ישראל ולתחנת אריאל על ההזדמנות.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
