
חשד לפיגוע במונטריאול: שוטר ומחבלת נהרגו | דיווח על בני ערובה ומצוד אחר חשודים
אירוע ירי חריג התרחש הערב (ראשון) בשכונת ווסברי במונטריאול, סמוך למרכז חב”ד המקומי. על פי דיווחי זק”א – היחידה הבינלאומית, קיים חשד כי מדובר בפיגוע.
על פי הדיווחים הראשוניים, שני בני אדם נהרגו באירוע – שוטר ומחבלת. כוחות משטרה גדולים הוזעקו למקום, סגרו את הזירה ומנהלים פעילות מבצעית רחבה באזור.
עוד נמסר כי קיים דיווח על בני ערובה בזירה, בעוד שלפי החשד שני מחבלים נוספים טרם נתפסו והמצוד אחריהם נמשך.
מוישי בלך, מתנדב זק”א מהיחידה הבינלאומית המתגורר סמוך למקום, תיאר את רגעי הדרמה: “אני גר באזור ושמעתי יריות. ישר העיפו את כולנו לבתים. הבנתי שלפחות שוטר אחד נפגע, ועדיין לא נתפסו כל המחבלים”.
לדבריו, על פי המידע שהגיע מכוחות ההצלה בזירה, “מחבלים שכרו חדר במלון ופתחו בירי מתוך החדר לעבר השוטרים. זה מה ששמעתי מכוחות ההצלה שבמקום”.
בלך הוסיף כי כוחות הביטחון ממשיכים בפעילות נרחבת באזור: “כרגע כל הרחובות סגורים ברדיוס של 500 מטר”.
בזק”א ובכוחות החירום המקומיים ממשיכים לעקוב אחר ההתפתחויות, בעוד המשטרה המקומית מנהלת מצוד אחר החשודים ובוחנת את נסיבות האירוע.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
