
מיקי זוהר במתקפה על נפתלי בנט: "במקום לגבות את המהלך – הוא מחפש תמיכה פוליטית"
שר התרבות והספורט מיקי זוהר פרסם היום ציוץ חריף נגד הנוכל הפוליטי נפתלי בנט, בעקבות הביקורת שהשמיע האחרון בנוגע להתנהלות הממשלה בזירה הביטחונית מול איראן.
בפוסט שפרסם ברשתות החברתיות, טען זוהר כי דבריו של בנט מנותקים מהמציאות וכי בתקופה ביטחונית רגישה היה מצופה ממנו להעניק גיבוי למהלכים שמובילה הממשלה. לדבריו, ראש הממשלה בנימין נתניהו פעל בנחישות ובאחריות כדי למנוע חיבור בין העימות מול לבנון לבין הזירה האיראנית, מהלך שלדבריו תרם ליציבות הביטחונית ולשמירה על האינטרסים של ישראל.
זוהר הוסיף כי במקום להכיר בהישגים הביטחוניים של הממשלה, בנט בוחר, לטענתו, לנהל מאבק פוליטי שמטרתו לחזק את מעמדו בקרב מחנה השמאל. עוד טען השר כי התנהלות זו אינה משרתת את האחדות הציבורית בתקופה מורכבת.
בציוצו התייחס זוהר גם להרכב הקואליציה שהקים בנט בעבר, וציין כי הוא מתקשה לדמיין כיצד הייתה מתנהלת המערכה הביטחונית הנוכחית תחת ממשלה שבה היו שותפים, בין היתר, מנסור עבאס ו-יאיר גולן. לדבריו, הרכב כזה היה מתקשה לקבל את ההחלטות הנדרשות בתקופה של אתגרים ביטחוניים משמעותיים.
הציוץ של זוהר מצטרף לשורת חילופי המהלומות הפומביים בין חברי הקואליציה לבין בנט, שהחריפו בתקופה האחרונה סביב סוגיות ביטחוניות ומדיניות. העימות המתוקשר משקף את המתח הפוליטי המתמשך בין הצדדים ואת הניסיון של כל מחנה לבסס את עמדותיו מול הציבור על רקע ההתפתחויות הביטחוניות האחרונות.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
