
דרמה ברמלה: המשטרה סיכלה חיסול ותפסה אמצעי לחימה, שני אחים נעצרו
בפעילות מבצעית סמויה וממוקדת שבוצעה הערב בעיר רמלה, הצליחו כוחות המשטרה ולוחמי המשמר הלאומי לסכל ע"פ החשד ניסיון התנקשות בטווח הזמן המיידי. הפעילות התמקדה נגד גורמי פשיעה בעיר ובסביבתה, ובמהלכה נחשפה חוליה מקומית אשר תכננה לבצע חיסול על רקע סכסוך דמים מתמשך בין משפחות.
עם החלטת הכוחות לעבור לשלב הגלוי של המבצע, פשטו השוטרים והלוחמים על מתחם מגורים בעיר. במהלך הפשיטה נעצרו שני אחים תושבי המקום, קטין ובגיר, בחשד למעורבות במעשה. ברשותם של החשודים אותר מצבור נשק שכלל רובה מסוג קלאצ'ניקוב, אקדח, מחסניות וכן כמות גדולה של תחמושת צבאית. כלל אמצעי הלחימה שנתפסו הועברו להמשך בדיקה ומיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל.
בהערכת מצב שנערכה בעקבות האירוע, התייחס מפקד מחוז מרכז, ניצב אמיר כהן, למאמצי המשטרה במאבק בפשיעה החמורה. "נמשיך לפעול בנחישות מול הטרור הפלילי ומיצוי הדין עם כל עבריין שבוחר בשם סכסוך לצאת ולרצוח", הדגיש כהן את נחישות המחוז למגר את האלימות ברחובות.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
