
לקראת חג השבועות: שינויים במועדי פינוי האשפה והגזם בחדרה
עיריית חדרה מעדכנת על שינויים זמניים בהסדרי פינוי האשפה הביתית, הגזם והגרוטאות ברחבי העיר, כחלק מההיערכות לקראת חג השבועות.
פינוי האשפה הביתית בכל רחבי העיר יתבצע באופן מרוכז ביום רביעי (20.5) החל מהשעה 22:00, ופעם נוספת במוצאי שבת (23.5) החל מאותה השעה. בגזרת פינוי הגזם והגרוטאות, חל איסור מוחלט על הוצאת פסולת למרחב הציבורי בימים חמישי ושישי (21-22.5) בכל חלקי העיר, למעט באזורים שבהם יום הפינוי הקבוע חל ביום חמישי, שם יתבצע האיסוף כסדרו ב-21.5.
בעירייה קוראים לתושבים לגלות אחריות ומדגישים כי תבוצע אכיפה מוגברת נגד מי שיוציא גזם ופסולת שלא בימי הפינוי המוגדרים. על פי ההנחיות, יש להניח את הפסולת הגושית והגזם על גבי משטחי הגזם הייעודיים או בחניות פנויות, תוך הקפדה שלא לחסום מעברים ציבוריים.
כמו כן, נשורת עצים, דשא ועלים יש לארוז בשקיות או שקים מוסדרים לפני הנחתם בשטח, על מנת לשמור על חזות העיר וניקיונה במהלך ימי החג.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
