
800 קילוגרם ועשרות עצורים | המספרים המטורפים מאחורי רשת מעבדות הסמים שנחשפה
שוטרי מרחב ירקון במחוז תל אביב חשפו בימים האחרונים רשת ענפה של מעבדות סמים שפעלה במספר ערים ויישובים ברחבי הארץ. המבצע המורכב, שכלל כוחות משטרה ולוחמי מג"ב, הוביל לתפיסת כמות אדירה של חומרים החשודים כסמים ולמעצרם של עשרות חשודים.
הפעילות עברה לשלב הגלוי ביום רביעי האחרון, בתום חקירה סמויה וממושכת. הכוחות פשטו על תשע כתובות שונות בהתאם לצווי חיפוש, שם גילו מעבדות מאובזרות לגידול וייצור. במקום נתפסו אלפי שתילים וחומר החשוד כקנאביס במשקל כולל של כ-800 קילוגרם, לצד עשרות אלפי שקלים במזומן וסמים מסוגים נוספים.
במהלך המבצע נעצרו 24 חשודים שהועברו לחקירה ביחידה ללחימה בפשיעה של מרחב ירקון. לאחר חקירתם, נכלאו 23 מהם ומעצרם הוארך בבית המשפט עד לתאריך 23.2.26. במשטרה מציינים כי בכוונתם לבקש את המשך המעצר עם התקדמות הליכי החקירה.
מהמשטרה נמסר כי הפעילות היזומה היא חלק מהמאבק המתמשך בנגע הסמים ובמעבדות הגידול המסכנות את שלום הציבור. חקירת הפרשה נמשכת וצפויים להתגבש כתבי אישום נגד המעורבים ברשת הארצית.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
