
ח"כ בוארון יוצא להגנת חברו בצלאל זיני | "קרבן למאוויים של כוחות חזקים המבקשים להדיח את אחיו"
חבר הכנסת אביחי בוארון מתייחס הערב לפרשיית הברחת הסחורות לעזה ולחשדות נגד בצלאל זיני חברו הקרוב, ומגן עליו בחריפות.
לדברי בוארון, ההיכרות עם זיני נמשכת יותר מ 25 שנה וכוללת היכרות עמוקה עם משפחתו ודרכו. הוא מתאר את זיני כאדם ערכי ואידאליסט שהתגייס לצה״ל עם פרוץ המלחמה ומאז משרת ברציפות.
ח״כ אביחי בוארון אמר: "בצלאל זיני הוא אח על מלא. אנחנו חברים כבר בערך יותר מ 25 שנה. מכיר גם את אחיו. גם את אביו הצדיק הרב יוסף. גם את דודו ד״ר הרב אליהו. כשגרנו בעמונה בצלאל ורעייתו באו לגור בעפרה ונקלטו בחום בקהילת הצעירים.
בצלאל איש עם לב ענק. מפיק מוכשר ואיש לוגיסטיקה בחסד. עם פרוץ המלחמה הוא התגייס לצבא. מאז הוא על מדים. נכון לכל משימה. אידאליסט עם ברק בעיניים ומחויבות אין קץ לנצח ישראל".
בוארון טען כי זיני נקלע לאירוע גדול ממנו והאשים גורמים חזקים בניסיון לפגוע במשפחתו: "אני מתפלל ובטוח שהוא יצא מהאירוע הזה צח כשלג כפי שהיה עד היום. אין לי ספק שהוא נקלע לאירוע גדול ממנו קרבן למאוויים של כוחות חזקים ממנו המבקשים להדיח את אחיו מתפקידו. אין הסבר אחר ללהיטותו של פרקליט המדינה להאשים את בצלאל בסיוע לאויב בשעת מלחמה".
לדבריו: "ברור לי שגם כאן מה שהתחיל בקול רעש גדול בתחילה פרשיה ביטחונית חמורה ועכשיו הברחת סיגריות סופו להסתיים בקול דממה דקה. בצלאל תהיה חזק אח יקר כולנו איתך".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
