
סוף טוב בגבעת זאב: נעדר בסיכון גבוה אותר בריא ושלם לאחר מבצע חיפושים נרחב
אתמול נערכו חיפושים נרחבים בגזרת גבעת זאב בעקבות היעלמותו של אדם המוגדר בסיכון גבוה. לצורך ניהול המבצע, הוקם חפ"ק מבצעי על ידי מחלקת הביטחון של המועצה, בשיתוף פעולה עם משטרת ישראל, מתנדבי ארגון "איחוד הצלה" ויחידת "משמר הגבעה". במהלך החיפושים נעשה שימוש באמצעים טכנולוגיים מתקדמים, כאשר שלושה רחפנים הועלו לאוויר במטרה לסרוק תאי שטח מורכבים שאליהם הגישה הקרקעית הייתה מוגבלת.
ראש המועצה, יוסי אסרף, הגיע לחפ"ק המבצעי כדי לעקוב מקרוב אחר התקדמות הסריקות ולקבל סקירה מקצועית מהשטח. אסרף שוחח עם מפקדי הכוחות והביע את הערכתו העמוקה על ההתגייסות המהירה והנחישות של המתנדבים וכוחות הביטחון. "הגעתי לכאן כדי לוודא שכל המשאבים הנדרשים עומדים לרשות כוחות הביטחון וההצלה", מסר ראש המועצה והוסיף כי "השילוב בין המשטרה למתנדבי איחוד הצלה ומשמר הגבעה הוא קריטי ברגעים כאלו".
החיפושים והסריקות נערכו היום בגבעת זאב בשילוב כוחות משטרה ומתנדבים ובזכות המאמצים המשותפים והשימוש ברחפנים. הנעדר אותר בריא ושלם.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














