חיים גולדברג, פלאש 90

פרסום ראשון | השר קיש שלח מכתב התראה לפני תביעה לנפתלי בנט
יצחק ביאליק10.9.25
השר קיש שלח מכתב התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים, בגין פרסום לשון הרע, בעקבות הקלטה של נפתלי בנט, אשר נחשפה באתר וואלה, בה הוא אומר כי שר החינוך, יואב קיש: "קורא למנכ"ל שלו, ורוב העיסוק שלו הוא תמנה את הפעיל, הליכוד הזה מנתניה, זה מה שקורא בפגישת העבודה שלהם".
שר החינוך דורש מבנט כי יפרסם הודעת התנצלות ברשתות החברתיות שמנוהלות על ידו, יפנה לאתר החדשות 'וואלה' על מנת שיפרסמו גם את דבר ההתנצלות. בנוסף דורש קיש כי בנט יעביר תרומה בסך 15,000 ש"ח לעמותה העוסקת בחינוך בפריפריה.
בסוף דבריו הזכיר שר החינוך כי מר בנט בחר להגיש תביעות רבות בגין פרסומים כוזבים, לטענתו, ועל כן עליו להיזהר אף יותר בטרם יפרסם "פרסום שקרי ומכפיש, כמו גם שימנע מהטפות מוסר על מכונת הרעל בעוד הוא מתנהל באופן לא ראוי ולא ענייני".

1
תגובותנא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
