
פצועים מהמלחמה מול משרד רוה"מ: "תמלא את ההתחייבות, תפסיקו למרוח את החיילים"
חיילים שלחמו במלחמת חרבות ברזל, ונפצעו במהלך הקרבות השונים, מפגינים מול משדר ראש הממשלה בירושלים בקריאה להמשך הלחימה והכרעת החמאס. הפצועים, חברי פורום פצועי המלחמה, קראו לממשלה להפסיק את הדשדוש ומריחת המלחמה.
כפיר זר, לוחם שריון שנפצע בעזה וממייסדי הפורום, אמר במהלך ההפגנה: "אנחנו פורום פצועי המלחמה הגענו לפה ללשכת ראש הממשלה לצעוק את הצעקה שלנו ולומר 'די לדשדוש, די למרוח את המלחמה הזו. אנחנו רוצים הכרעה, אנחנו רוצים לנצח במלחמה הזאת. תפסיקו למרוח את החיילים שלנו שנהרגים ונפצעים".
"אנחנו מבקשים מראש הממשלה, מלא את ההתחייבות שהוא התחייב לנו בפגישה עימו לפני שבועיים, ללכת עד סוף. חמאס מגלה איבוד שליטה, סימנים של כניעה, שהוא מתחיל להישבר, זה הזמן ללכת עד הסוף. לא להרפות עד ההכרעה המוחלטת. שהמחיר שהפצועים שילמו לא יהיה לשווא", הוסיפו הפצועים מפורום פצועי המלחמה.

https://www.0404.co.il/?p=1073322
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
