
רוטמן באונ' קולמביה: "מה שאנחנו רואים כאן בקמפוס זאת לא הפגנה, זה תמיכה בטרור"
יו״ר ועדת החוקה ח״כ שמחה רוטמן, השתתף בטקס יום הזיכרון לשואה ולגבורה באוניברסיטת קולומביה בניו יורק:
״השתתפתי בטקס יום הזיכרון לשואה ולגבורה באוניברסיטת קולומביה, והאנטישמיות גואה כאן ובמקומות רבים ברחבי העולם.
בהפגנה בה אנשים רוצים להעביר מסר זה חופש הביטוי וזה לגיטימי. מה שאנחנו רואים כאן בקמפוס זאת לא הפגנה, מה שאנחנו רואים כאן זה תמיכה בטרור ואנטישמיות.
מדינת ישראל נלחמת מלחמת קיום. אנחנו נלחמים לא רק כדי לשמור על ביטחונם של אזרחי מדינת ישראל, אלא גם כדי לשמור ולהגן על חייהם של יהודים רבים ברחבי העולם. נפגשתי עם המון ידידי ישראל במהלך המסע הנוכחי בארה״ב, מכולם שמעתי את אותו המסר - אנחנו מזהים דמיון בין מה שקרה בגרמניה של לפני המלחמה ובין מה שקורה היום ברחובות ארה״ב. הרשויות כאן בארה״ב וברחבי העולם צריכות להתייחס לכך באותו האופן -זה לא חופש הביטוי, זאת אנטישמיות.
אנשי יהדות התפוצות חוששים לחייהם ואנחנו אלו שצריכים לדאוג להם. כולנו יחד, צריכים לעמוד מאוחדים נגד הטרור ונגד האנטישמיות בכל דרך אפשרית״.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
