
לפני זמן קצר התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן, על גבר שהלך ברחוב ונפגע מחפץ כבד שנפל מאתר בניה ברחוב הרצל בתל אביב. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח איכילוב, גבר בן 85 במצב קשה, עם חבלת ראש. טל
פראמדיקית מד"א הילה פרנקל סיפרה: "הובילו אותנו אל הגבר ששכב ברחוב כשהוא בהכרה וסובל מחבלת ראש קשה. סיפרו לנו שבמהלך הליכה ברחוב הוא נפגע מחפץ כבד שנפל מאתר בנייה סמוך. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל חבישות קיבועים ומתן תרופות ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה".
רון כהן, יוסי אקלר ורפי מיכאלי חובשי איחוד הצלה מסרו: "מדובר במוט ברזל שלדברי הפועלים במקום נפל מאתר בניה על ראשו של קשיש עובר אורח שחלף במקום. לאחר הטיפול הראשוני שהענקנו לו בזירת האירוע הוא פונה להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים איכילוב כשמצבו בשלב זה מוגדר קשה".
(צילום: ארכיון)


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם