
<p> </p> <div id="mttContainer" aria-expanded="false"> </div> <div id="mttContainer" aria-expanded="false"> </div>
שר היטחון יואב גלנט ביקר בבסיס חיל האוויר בתל נוף והביע את הערכתו בפני הצוותים על הפעילות בעזה, לבנון ובזירות נוספות.
גלנט: "מכאן בבסיס חיל האוויר בתל נוף, אני רוצה להעביר מסר ברור - כל תקיפה של חיל האוויר ברצועת עזה, מקדמת אותנו גם להשגת המטרה וגם להבאתם של החטופים. הלחץ על חמאס עובד, הם במצב מאוד קשה ואנחנו מכים אותם.
גם בצפון, המציאות דומה. ככל שנעמיק את ההישג המבצעי כך הסיכוי להגעה למצב שבו לא נאלץ להגיע למלחמה - גובר. אנחנו נמשיך ונעמיק את ההישג המבצעי.
ואני אומר מכאן, הסיסמה שראיתי בכניסה לבסיס – 'אין מקום שהוא רחוק מדי', היא סיסמה מאוד נכונה עבור חיל האוויר ועבור מדינת ישראל. אנחנו נפעל בכל גזרה ונבוא חשבון עם כל מי שתקף אותנו, על מנת להבטיח את ביטחוננו ואת קיומנו.
ובמילים פשוטות וברורות, עוד לא התחלנו להפעיל את כל היחידות ואת כל היכולות המיוחדות שלנו. יש לנו הרבה מאוד דברים שמוכנים. ההנחייה החד משמעית שהעברתי אל חיל האוויר היא להפנות את חרטומי המטוסים צפונה, ולהיות ערוכים לכל רעה שעלולה להתרחש. אנחנו ערוכים, מוכנים, שומרים על כוננות. יש לנו במי להתגאות, בלוחמים שלנו באוויר, ביבשה, בים, בכל המערכים - יש על מי לסמוך".


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם