
בעקבות החלטת בג"צ לאפשר את הפגנת ההסתה נגד כוחותינו של גורמים ערבים קיצוניים בחיפה, לראשונה תתקיים הפגנת נגד לשומרי השבת בשעה 13:30 בכיכר פריז, כשבנוסף תתקיים הפגנה נוספת במוצאי השבת במרכז זיו בנווה שאנן.
מארגני הפגנת ההסתה הינם רגא זעתרה, שמגבה בפומבי את החיזבאללה וקורא להם ארגון לגיטימי ומזכ"ל חד"ש, אמגד שביטה, שאמר רק החודש שחמאס לא ארגון טרור וחשוד בתמיכה בטרור בעצמו.
אין כל ספק שבהפגנה יהיו דגלי טרור ושלטי הסתה נגד חיילי צה"ל ובעד ארגוני טרור. להפגנה מתכננים להגיע אלפים מערים קיצוניות כמו אום אל פאחם ועוד.
בהודעה שהוציא מארגן ההפגנה שי גליק, מנכ"ל ארגון בצלמו נכתב: "לא ניתן להסית נגד חיילי צה"ל בחיפה אין כל ספק שבהפגנה יהיו דגלי טרור ושלטי הסתה נגד חיילי צה"ל ובעד ארגוני טרור. להפגנה מתכננים להגיע אלפים מערים קיצוניות כמו אום אל פאחם ועוד. לא ניתן להם לפגוע בחיילינו. הפעם בג"צ כפה על המשטרה לאפשר את הפגנת הטרור".



תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם