
ראש המועצה המקומית אפרת עודד רביבי, הוציא מכתב חריף לשרים, על מנת שישפרו את התפקוד במחסום המנהרות.
מזה תקופה ארוכה שרביבי, פונה לראשי הצבא והמשטרה ולשרי הבטחון, בטחון הפנים והאוצר בבקשה שאלה ישפרו לאלתר את התפקוד במחסום המנהרות.
רביבי כתב במכתבו: "הגיעו מים עד נפש, ההפקרות תחת אחריותכם במחסום המנהרות והתעלמות מאינספור פניות בקריאה להתערבותכם היא מסכנת את חיי תושבי אפרת וגוש עציון. לא תוכלו לומר, לא ידענו.
רק לפני מספר שבועות ארע כאן פיגוע שבנס נגמר במיעוט נפגעים, לו היו המחבלים מפנים את הנשק אל מאות התושבים שהיו תקועים בפקק הרי שהיינו שוב מדברים במושגים של טבח ושוב היו שרים ואנשי שטח מופתעים מגודל האסון" אומר בזעם רביבי.
לדבריו הדבר היחיד שפוגע באיכות החיים באפרת והסביבה הוא "ניהול בחוסר ניהול של חסם המנהרות, פעם זו תקלה תלויית מברגה. פעם זה כיפופי ידיים בין צבא למשטרה ופעם זה קיצוץ תקציבי. ה7.10 חייב להיות נורת אזהרה לכל השרים והאחרים שמסתמכים על הנס.
בשל אי לקיחת האחריות מצידם מחסום המנהרות הפך לקרקס, למפגע כלכלי, למקום שעלול לקרות בו אסון. הגיע הזמן שיפשילו שרוולים ויקחו אחריות" קרא רביבי על רקע מכתב חריף ששלח הבוקר לשרים סמוטריץ, גלנט ובן גביר.
רביבי מקווה "שמי שצריך להתעשת יתעשתו" על רקע המכתב.



תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם