
ראש מועצת בית אל שי אלון ששכלה אמש את בן היישוב יהונתן לובר ז"ל בתגובה לנתוני המשטרה על ירידה חדה במקרי האלימות ביו"ש: המושג 'אלימות מתנחלים' נולד בחטא השנאה של פוליטיקאים ולשעברים שחברו לארגוני שמאל סהרוריים כדי להוציא דיבת הארץ רעה"
בעקבות הפרסומים בנוגע לנתוני משטרת ישראל שמעידים כי כבר חודש שני ברציפות שחלה ירידה של כ־50% ביחס לאירועים אלימות ביחס לתקופה המקבילה אשתקד והבכיר במשטרה שציין כי "ההתיישבות הזו היא מלח הארץ שהבנים שלה הם שליש מהנופלים במערכה בעזה", מציין ראש המועצה המקומית בית אל שי אלון בתגובה: "הלילה נפל בחאן יונס בן היישוב שלנו יהונתן לובר, הי"ד ששני אחיו משרתים גם הם בעזה, משפחה נוספת שמצטרפת לשרשרת משפחת השכול הארוכה והכואבת של ההתיישבות ביהודה ושומרון שכמעט מדי יום קוברת את מיטב בניה שמרביתם המכריע מגויסים בצו 8.
אבל מבחינת 'אלופי הקונספציה' שישבו במשך שנים במטכ"ל והיו חלק אינטגרלי מקונספציות אוסלו וההתנתקות שהנחיתו אסונות על עם ישראל 'אין חדש תחת השמש מה שהיה הוא שיהיה'.
אותם אלופים ופוליטיקאים בכירים באופוזיציה שיושבים באולפנים ומפמפמים דברי הבל ושנאה שמחלישים את הרוח הלאומית, ממשיכים להפנות את החיצים לאותם חלוצי התיישבות, סלתה ושמנה של מדינת ישראל, ובמקום לחזק ולרומם את רוח העם ולהתגאות בהקרבתו ובתרומתו העצומה של ציבור המתיישבים לחיזוק החוסן והרוח הלאומיים, בוחרים לתייג דווקא את טובי בנינו ובנותינו כמקור הרוע בבחינת 'עולם הפוך ראיתי'.
כן, אותו ציבור מופלא שכולל בתוכו גם אלפי בכירים במשרד הביטחון, מנהלי בתי חולים, אנשי אקדמיה בכירים לצד בעלי חברות גדולות במשק שיכלו להתיישב בכל אזור בישראל שיחפצו בו, אבל בחר להתיישב בחבל הארץ הזה על מנת להגן ולשמש כחיץ בין המחבלים הנאצים בעזה ליישובי המרכז, גוש דן והשפלה".
"לא לטעות", מוסיף אלון. "הלחץ האמריקאי לטיפול ב'אלימות מתנחלים' נולד בחטא הפיקציה והאמירות השקריות שמשמיעים פוליטיקאים באופוזיציה ובידי אלופים במיל' מטעמם דוגמת ישראל זיו שדיבר בצורה שקרית ללא כל ביסוס על 'מיליציות גבעות' שרוצחות פלסטינים. או לחילופין אלוף דן הראל שהאשים את ציבור המתיישבים בהסטת כוחות לטובת ההתיישבות ועוד כהנה וכהנה דברים הזויים שכל מטרתם להחליש את הרוח הלאומית והציונית בעם לקראת הוויתור הטריטוריאלי הבאים.
"על איזה קבוצות מתפרעים מדברים אותם ביטחוניסטים בעיני עצמם והפוליטיקאים חסרי האחריות באופוזיציה שחברו לארגוני שמאל סהרוריים במטרה להשטנקר בפני הממשל האמריקאי ולפגוע ברוח העם? על אותם ילדים שמתחנכים כבר מגילאי הרך והנוער על ערכים של ערכים של ענווה, סולידריות חברתית, עוז וגבורה, צדק, יושרה וחמלה תוך הצבת הכלל הרבה לפני צרכיי האישיים? על אותה אהבה ומסירות אין קץ למדינה, ליושביה ולמורשת ההיסטורית שלה? על רובם המכריע של בני הנוער שמתנדבים באין ספור עמותות עבור ילדים עם צרכים מיוחדים, קשישים, חינוך שאת התוצרים שלו ראינו כבר באותה שבת שמחת תורה כשרבים כל כך על הוריהם וילדיהם מיהרו לצאת מבתי הכנסת על מנת להציל מאות מאחיהם ואחיותיהם ביישובי העוטף. אותם 'מתנחלים' כפי שמתייחסים אליהם מנהיגי העולם הערבי, אבו מאזן ומדינות רבות בעולם המערבי. אנחנו מרגישים היטב ברוח הלחימה האין סופית, וכן בצער רב גם ביתר שאת במספר האבדות העצום של אבדות שנובע מאחוזי גיוס של למעלה מ- 90% ליחידות החי"ר וכמובן ביחידות העילית, בשב"כ.
גם כשישנם גם שרי קבינט מלחמה דוגמת השר גנץ שמבקשים להגן על ציבור המתיישבים וציין "שהוא מתנגד למושג אלימות מתנחלים ויש אולי אחוז או פחות של פורעים"- אז מייד אותם הדברים מתורגמים על ידי אנשי שמאל להוכחה על אלפי פורעים בפועל, כשבמציאות ברור שמדובר בפועל בפרומיל אחוז לכל היותר, ובוודאי שאלה מספרים אפסיים ביחס לדרום תל אביב או כל עיר אחרת בישראל. לכן המושג הבזוי הזה חייב להימחק לאלתר מהלקסיקון של המנהיגים ואנשי הצבא והחברה הישראלית בכללותה.


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם