
הפועל ת"א משלימה את ההכנות לקראת הדרבי הגדול שייערך באצטדיון בלומפילד ביום שלישי בערב (20:30) מול מכבי ת"א, במסגרת המחזור הרביעי בליגת העל.
האדומים קיימו מסיבת עיתונאים לקראת הדרבי, בו התייחס המאמן מייקל ולקאניס לסיכויי קבוצתו: "שמעתי על הדרבי מהרגע שנחתי בשדה התעופה והנה הרגע הזה הגיע. הייתי שותף לדרבים במדינות אחרות ובסוף דרבי זה דרבי. מה הסיכוי שלנו? זה תלוי במנטליות וביכולת.
הכל אפשרי. אנחנו מרוצים מהסגל שלנו, הוא השתנה בחודשיים האחרונים וגם שחקנים מנוסים חזרו מפציעות וזה עוזר. עלינו להמשיך לעבוד קשה ולהשתפר", הוסיף המאמן.
הקפטן האדום, דן איינבינדר: "נצטרך להיות מאוד מרוכזים ומפוקסים ומקווה שנוכל לשמח את הקהל. אוהדי מכבי? זה יתרון שיהיו המון אוהדי הפועל, זה יתרון במהלך כל העונה - בטח בבית ובטח בדרבי. מצפים מהקהל שיגיע באנרגיות הנכונות, יודעים שתהיה תפאורה מדהימה ועידוד מצוין ומקווה שנוכל לשמח אותם".
בהפועל ת"א יודעים כי במידה וינצחו את היריבה העירונית, הקבוצה תעפיל למקום השני בטבלת ליגת העל עם 8 נקודות - שני ניצחונות ושתי תוצאות תיקו.


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם