
0:00 / 0:00
הפתיעו את המחבל ועצרו אותו במהירות: "המסתערבים סיכלו פיגוע נגד אזרחי המדינה" | צפו בדרמה
מסתערבי מג״ב ירושלים, בהכוונה מודיעינית של השב"כ, פעלו למעצרו של פעיל טרור אשר פעל לפגוע באזרחי ישראל.
במהלך הפעילות, לאחר מעצרו של המחבל, החלו הפרות סדר תוך ניסיון לחסום לכוח המסתערבים את ציר היציאה של הרכב המסוערב עם הלוחמים המחזיקים בעצור. צוות המסתערבים ניגח את הרכב אשר חסם את דרכו והמשיך בנסיעה.
פעיל הטרור בן 31, תושב הכפר אבו-דיס, נעצר והועבר להמשך חקירה בשב״כ. מפקד מג"ב, ניצב בריק יצחק, שיבח את פעילות הכוחות: ״שילוב הזרועות ההדוק בין היחידות המיוחדות של משמר הגבול לשב״כ וצה״ל מוכיח את עצמו פעם נוספת כשובר השוויון בלוחמה בטרור.
בפעילות הזאת סיכלו לוחמינו פיגוע פוטנציאלי נגד אזרחי המדינה. מחזק את ידיהם של כוחותינו הפועלים ללא לאות לשמירה על אזרחינו כחומת מגן אנושית וזאת תוך חירוף נפש ואומץ לב אמיתי".



תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם