
דובר צה״ל מסר הערב (שישי) כי ״ביטחון אזרחי מדינת ישראל נשען על משרתי הסדיר ומשרתי המילואים, אלה טובי אנשינו ואנו מלאי הערכה לתרומתם״, כשעדכן כי ״בצה״ל התקבל בשעות האחרונות מכתב החתום על ידי למעלה מ-1,100 שמות הכתובים בראשי תיבות של אנשי מילואים בחיל האוויר. צה״ל בודק את הפרטים ובהתאם יבחן את המשמעויות״.
עוד נמסר כי ״צה״ל עוקב באופן רציף אחר המצב, בוחן את הכשירות ומשקף לדרג המדיני את המשמעויות. עמדת צה״ל כפי שנקבעה על ידי הרמטכ״ל ופורום המטה הכללי נותרה איתנה: אי-התייצבות לשירות מילואים פוגעת בצה״ל ובביטחון המדינה. בימים האחרונים ניכרת כבר פגיעה בלכידות שתיקונה ייארך זמן רב. חובתו של צה״ל להמשיך להגן על אזרחי מדינת ישראל״.
כאמור, צה״ל בודק את הפרטים ובהתאם יבחן את המשמעויות. גורם צבאי מסר לחדשות 0404 כי ״חלק מהשמות כבר הופיעו במכתבים קודמים״.


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם