
חברת מד ליד ובראשה רוברט שפולנסקי היא חברת סיוע להשתלות כליה בחו"ל. החברה הוציאה בחודשים האחרונים עשרות מטופלים לביצוע השתלת כליה בקניה, ניירובי. ההשתלות עברו בהצלחה והמטופלים נהנו משהייה במדינה מעניינת ומרתקת, תוך פינוק במלונות 5 כוכבים ושירות הליווי המצוין של נציגי מדליד ביעד.
ניתוחי ההשתלה בקניה
קניה היא יעד עם בתי חולים מתקדמים בנושאי השתלות האיברים. הרופאים המנתחים שם מגיעים מהודו במיוחד, ועברו הכשרות גבוהות ומקצועיות. הם ידועים בכישרון שלהם ובידע הרב בנושאי ומבצעים מעל אלף השתלות מידי שנה. אם אתם זקוקים להשתלת כליה ולא רוצים לחכות שנים ברשימות ההמתנה להשתלה, זה הזמן לפנות לחברת מד ליד ולהתחיל את תהליך השתלת הכליה. זה יכול לקחת כמה חודשים בודדים בהשוואה לכמה שנים דרך הגופים בארץ.
בואו לקרוא על החוויות של המטופלים שלנו בקניה
חיים בוז'נסקי (בן 71):
"שלום שמי חיים בוז'נסקי, בן 71. עברתי ניתוח השתלת כליה ב-9/6/23 שעבר בהצלחה. ברצוני להודות לרוברט, לכל אנשי החברה, כולל הצוות המקומי, שעמדו בהבטחותיהם ונענו לבקשות השונות בזריזות וביעילות."
"למרות החששות, בית החולים תפקד בצורה טובה ומקצועית. הצוות הרפואי היה מצוין, הטיפול בכלל היה טוב מאוד. אני מאוד מרוצה מהשהייה ומהטיפול בבית החולים בקניה. תנאי השירות מצוינים, המלון טוב האנשים מקבלי פנים ודוברי אנגלית. בכל שהותי הרגשתי בטוח."
אלי בן הארוש:
"שלום לכולם שמי אלי בן הארוש, היום 13/6/23, עשיתי את הניתוח ב31/5/23. אני אחרי ההשתלה הכל עבר בשלום, אחרי ההשתלה הייתי קריאטינין 1.4, הרופאים בקניה מצוינים גם הצוות מצוין."
"אין לכם מה לחשוש קניה היא ארץ מדהימה עם אנשים טובים. הטיפול היה מצוין, הרופאים היו מצוינים, אין דבר כזה, פשוט אין דבר כזה. והמלון היה 5 כוכבים, מלון נהדר. הצוות היה מקסים גם במלון וגם בבית החולים."
"גם אני חשבתי שקניה היא ארץ בשום מקום, אבל המקום מדהים. ותודה רבה לרוברט הכל עבר בסדר ובשלום, לא לחשוש. אומנם משלמים לא מעט אבל לא לחשוש מזה, הכל בסדר אני אחרי ההשתלה. תודה למדליד ולכל הצוות ותודה רוברט, תודה שהכל עבר בשלום ונקווה שנחיה חיים ארוכים עם הכליה."
כרמלה אפק:
"קוראים לי כרמלה אפק, סבלתי מבעיות כליות הרבה שנים, אבל הכליה תפקדה. לפני חצי שנה הכליה קרסה והייתי זקוקה להשתלה. כשהתחלתי לברר הסתבר שרוברט מחברת מדליד עושה את התהליך עכשיו בקניה, מתחיל בניירובי ואז עוברים לאלדורט."
"חבר טוב שלנו יצר את הקשר עם רוברט וכעבור חודשיים בערך נשלחתי להשתלה. הגענו לניירובי שם קיבל אותה נציג החברה שטיפל בנו, הכניס אותנו למלון יפה. שם חיכינו ועשינו בדיקות רבות ובעיקר את בדיקות ההתאמה ואחר כך היינו צריכים לחכות לתשובה."
"הועברנו לאלדורט, שם נמצא בית החולים מאותה החברה וכאן עושים את הניתוחים. כשקיבלתי את התשובה החיובית היינו צריכים לחכות קצת, כי המנתח לא היה נמצא. אבל אחרי 10 ימים הוא חזר ובתאריך 18/4/23 נותחתי. היום אני שבוע פה, עומדת לעזוב את בית החולים ולעבור למלון."
אבי אלייקים (בן 73):
"שלום שמי אבי אלייקים, אני עכשיו אחרי ניתוח השתלת כליה בניירובי, קניה, במסגרת חברת מדליד והמנהל רוברט שפולנסקי. התהליך הזה לקח קצת זמן בגלל בעיות גופניות שלי וגם מגבלות של בתי החולים ומערכת ההשתלות, אבל בסך הכל החברה פועלת טוב."
"הבית חולים שאליו הגענו הוא בית חולים טוב, עם מנתחים טובים ורופאים טובים. רובם מגיעים מהודו, מקצוענים שמגיעים לכאן. השירות של הצוות הרפואי יוצא מן הכלל. צוות הרופאים לא לוקחים סיכונים מיותרים. הם בודקים כל דבר טוב טוב, הם רוצים שכל ניתוח יצליח במאה אחוז. לכן הם עושים הרבה בדיקות מקדימות והצלבות נתונים, עד שהם בטוחים במאה אחוז שהתהליך טוב ויעבור בהצלחה."
"אני מאוד ממליץ, למי שאין אפשרות אחרת מתורמים אחרים, לבצע את העסקה הזאת עם רוברט ולהתאזר בסבלנות, כי לפעמים יש מגבלות כמו שניתן להבין, של בתי חולים. סך הכל גם הטיסות וגם בתי המלון שרוברט מאחסן את החולים שלו, הם ברמה גבוהה ומתאימה לנו. תודה לכם."
על חברת מד ליד
מד ליד פועלת במטרה לתווך בין חולי כליות הזקוקים להשתלת כליה מצילת חיים. החברה עוזרת בכל תהליך ההשתלה בחו"ל, החל מדאגה לכל הטפסים והבדיקות הרפואיות, תרגום המסמכים, הטסה רפואית במחלקת ביזנס ושיכון במלון 5 כוכבים מפנק, לחוויה קלה ונעימה יותר. בתי החולים הנבחרים הם בין הטובים בעולם ומתגאים בשפע של מנתחים מוכשרים ומומחים בתחום. מדליד פועלת בתחום כבר 15 שנה ומידי שנה מוציאה עשרות מטופלים לניתוחי השתלה מוצלחים בחו"ל.


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם