
זו התגובה של השר וסרלאוף על ההפגנה המתוכננת נגדו
אנשי שמאל המתנגדים לרפורמת לוין במערכת המשפט הודיעו כי יפגינו הערב (חמישי) מול ביתו של שר הנגב, הגליל והחוסן הלאומי, יצחק וסרלאוף בשכונת שפירא בדרום תל אביב.
בקמפיין תקשורתי רחב, הפיצו מודעות בשם "החזית הוורודה" הקוראות למפגינים להגיע בשעה 18:00 ולהפגין מול ביתו של השר וסרלאוף: "הצטרפו להפגנה, יצחק וסרלאוף מס' 2 של בן גביר" לשון ההודעה.
מנגד, פעילת החזית לשחרור דרום ת"א שפי פז כינתה את המוחים בציוץ בטוויטר פאשיסטים וקראה להתנגד למוחים שיגיעו להפגין נגד השר וסרלאוף: "אם גם אתם זועמים על הפאשיסטים מוכי הכלבת שלוקחים את המדינה כבת ערובה ומחריבים את כל מה שבנינו יחד במקום הקשה והמופלא הזה ואתם מרגישים שהגיע הזמן להתנגדות, זו ההזדמנות שלכם. בואו הערב לעמוד מולם בדרום ת״א! מגרשים את כוח קפלן מהשכונה".
השר וסרלאוף שהוטרד בימים האחרונים בהודעות בוואצאפ, הודיע הבוקר כי יגיש תלונה בגין הטרדה ומצפה שהמשטרה תמצה את הדין עם המטרידים.
וסרלאוף: "ההטרדות, ההפגנות והכאוס שמנסים מיעוט המפגינים הפריוולגים לעורר במדינה, לא ירתיעו אותנו. ממשלת הימין תמלא את ימיה ונמשיך לקדם בה את הרפורמה המשפטית, כדי לשקם את מערכת המשפט ואמון הציבור".

נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
