
ח"כ אחמד טיבי התייחס היום (שני) לזינוק במספר מקרי הרצח בחברה הערבית, שהגיע למספר חסר תקדים הבוקר. כל זאת, ללא התייחסות להתגברות העקבית של תרבות האלימות בחברתו והחינוך המעודד טרור ותוקפנות.
ח"כ טיבי טען כי "מי שאחראי למקרי הרצח הוא מי שמעל השר. ראש הממשלה והממשלה כולה, ומי שמינה את השר הכושל הזה לתפקיד. אני מייצג ציבור שלא ציפה ממנו למשהו אחר".
עוד הוסיף טיבי ואמר כי "לאחרונה משתוללת מלחמה בין ארגוני פשיעה שגורמת למספרים מפחידים של קורבנות מול משטרה שמתנערת מאחריות.
ארגוני הפשיעה מנצחים את המשטרה כל יום. הם פועלים באין מפריע. רוצחים סדרתיים מסתובבים בנינו, רוצחים אותנו. אני רוצה שאף אמא לא תחשוש שהבן שלא יצא ולא יחזור".
בפנייה לקציני המשטרה, אמר חה"כ: "אתם נושאים באחריות הישירה. לא ייתכן שיישובים שלמים נמצאים תחת טרור הפרוטקשן. לערבים, אין שוויון פה בחיים, ולא במוות".


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם