
צה"ל תקף הלילה (שלישי) אתרים לייצור אמצעי לחימה, מוצבים, מתחמים צבאיים ומנהרה תת-קרקעית של ארגון הטרור חמאס. במקביל הופעלו מספר התרעות צבע אדום בשדרות, במרחב העוטף ובנגב, ובהמשך גם ביישובי המועצה האזורית חוף אשקלון.
דובר צה"ל מסר כי "מטוסי קרב תקפו לפני זמן קצר מתחם ששימש כמחנה אימונים בארגון הטרור חמאס ומוצב צבאי של הארגון ובו מחסן אמצעי לחימה, אתר לייצור אמצעי לחימה ומתחם אימונים של הארגון.
במקביל, נתקפו שני אתרים לייצור אמצעי לחימה המשמשים את מטה הייצור של ארגון הטרור חמאס, מפעל בטון המשמש לבניית תשתיות של הארגון, מוצב צבאי של המערך הימי של חמאס ומנהרה תת-קרקעית שמשמשת את הארגון בדרום הרצועה.
התקיפה הנרחבת בוצעה בתגובה לשיגורים היום משטח רצועת עזה לשטח ישראל והיא מהווה פגיעה ביכולת ההתעצמות וההתחמשות של חמאס. ארגון הטרור חמאס נושא באחריות לנעשה ברצועת עזה והוא זה שישלם את מחיר ההפרות הבטחוניות נגד מדינת ישראל".
בהמשך להתרעות שהופעלו במקביל, מסר דובר מד"א זכי הלר כי "בעקבות האזעקות האחרונות בגזרת שדרות, חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח ברזילי גבר כבן 46 שנחבל בזמן ריצה למרחב המוגן, במצב קל עם חבלות בגפיים, ואשה כבת 63 שנפלה ונחבלה קל ביד".
כמו כן, כוחות צה"ל החלו הערב בהריסת ביתו של המחבל מפיגוע הדריסה והדקירה באריאל, בו נרצחו שלושה ישראלים ונפצעו ארבעה נוספים.


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם