
מכבי חיפה עשתה הערב (ראשון) צעד משמעותי נוסף במאבק על האליפות, כאשר ניצחה באצטדיון הי"א את מ.ס אשדוד 1:2 במשחק במסגרת המחזור ה-32 בליגת העל.
החלוץ דין דוד העלה את הירוקים ליתרון בדקה ה-78 מבישול נהדר של צ׳יבוטה, אדיר לוי השווה בדקה ה-83, אך עומר אצילי בבעיטת עונשין מ-11 מטרים בדקה ה-89 העניק לירוקים 3 נק' יקרות. בשל הניצחון, הפער בפסגה בין מכבי חיפה להפועל ב"ש עומד על 7 נקודות, שבוע לפני המשחק המסקרן בין שתי הקבוצות.
מאמן חיפה ברק בכר אמר לאחר המשחק: "מה שחשוב זה שעשינו ניצחון חשוב בדרך לעונה היסטורית, יהיה מספיק זמן לדבר ולסכם, צריך לתת את הפוקוס לחבר'ה שניצחו כמו גדולים בסיטואציה לא קלה. אני בן אדם והידיעות משפיעות עליי, אבל זה לא פוגע בהכנות של הקבוצה.
הגיע לנו לנצח גם בשבוע שעבר וגם היום, אנחנו אוהבים שזה הולך לנו קשה, אבל מה שחשוב זה שניצחנו ולא משנה מה היה אלא מה הולך להיות. עוד ניצחון אחד אנחנו אלופים וזה מה שחשוב".



תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם