
שר החינוך יואב קיש השיב הבוקר (שישי) לפנייתו של יניב בן שושן, חבר מרכז הליכוד החיפאי, במכתב תחת הכותרת "תיקון בהול של נזקי קונסטרוקציה ובניין בבי"ס "נירים" שבחיפה".
במכתב התשובה המדובר, פירט השר קיש: "פנייתך שבנדון התקבלה בלשכתי והעוברה לטיפול דחוף ע"י גורמי המקצוע במשרד. משרד החינוך נותן חשיבות גדולה ליצירת סביבת לימוד נאותה לתלמידים הבאים בשערי מערכת החינוך. מרחב הלמידה משפיע על האקלים הלימודים, תהליך הלמידה ומידת המעורבות של התלמידים ולכן צריך להיות ראוי.
לאור האמור, הנחתי את צוות המשרד למצוא פתרון מהיר ויעיל. אני סמוך ובטוח כי הטיפול במקרה ייעשה במהירות ובמקצועיות על מנת לחדש את שגרת הלמידה של התלמידים ללא כל דיחוי".
כזכור, בן שושן פנה לשר בבקשה שיסייע בדחיפות לטיפול במבנים של בית הספר "נירים" בנווה דוד, שהכניסה לשניים מהם נאסרה בגלל סדקים בקירות וברזלים חשופים, ועל הדרך טען לאפליה מצדה של עיריית חיפה: "אם היה מדובר בתלמידים משכונה בכרמל, היה כבר נמצא הפתרון".
בן שושן הודה לשר וסיכם הבוקר: "תודה לשר החינוך יואב קיש על תשובתו המהירה בעניין בית הספר נירים בנווה דוד. הבטחתי לסייע וכך יהיה".



תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם